ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  

 
Tampereen firmabiljardiliiga

 

Kokoa kolmihenkinen työ- tai kaveriporukka yhdestä tai useammasta tamperelaisyrityksestä ja ilmoittaudu Tampereen firmabiljardiliigaan!

Vuonna 2011 Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry. ja sen jäsenyritys Resulttia Solutions päättivät käynnistää Tampereen firmabiljardiliigan ja tarjota sen myötä jotain täysin uutta. Syksystä kevääseen ulottuva liiga tuo perinteisempien, satunnaisten tai kerran vuodessa olevien tapahtumien rinnalle säännöllistä ja pitkäkestoista yhteistoimintaa kaikille Pirkanmaan Yrittäjät ry:n tamperelaisjäsenille sekä muille tamperelaisyrityksille ja niiden työntekijöille.

Ylös

Verkostoitumista edesauttavaa yhteistoimintaa ja hauskanpitoa biljardin lomassa syksystä kevääseen - ei vaadita biljarditaitoja tai omia pelivälineitä!

Tampereen firmabiljardiliigan tavoitteena on aikaansaada pitkäkestoista, säännöllistä ja hyvin organisoitua yhteistoimintaa yrittäjille sekä yritysten työntekijöille. Joukkueliiga tarjoaa uuden väylän tutustua muihin yrittäjiin ja yrityksiin. Sosiaalisen kanssakäymisen mahdollistava biljardiliigatoiminta kokoaa eri alojen ihmiset yhteen, joten se on mainio tapa verkostoitua. Pelaaminen ei sido liiaksi, sillä liigaa pelataan vain maanantai- tai keskiviikkoiltaisin. Otteluita on enintään yksi viikossa - ja niitä voidaan myös siirtää.

Joukkueet muodostetaan yhdestä tai useammasta yrityksestä - niiden yrittäjistä tai palkatuista työntekijöistä. Myös muualta Pirkanmaalta kootut joukkueet voivat anoa osallistumisoikeutta liigajärjestäjiltä. Kysyä voit Mika Saloselta, puh. 045 277 8527.

Esimerkkijoukkue 1:
Joukkueen kaikki kolme pelaajaa ovat samasta yrityksestä. Joukkue ilmoittautuu liigaan, saa liigan alkaessa otteluohjelman ja alkaa pelata otteluitaan enintään kerran viikossa. Yksittäisten pelaajien nimiä ei tarvitse ilmoittaa etukäteen vaan vasta sitten, kun he pelaavat liigaottelussa.

     

Esimerkkijoukkue 2:
Joukkueessa on kolme pelaajaa yhdestä yrityksestä. Kauden aikana huomataan, etteivät pelaajat riitä. Joukkueeseen voidaan ottaa rajattomasti lisää pelaajia (myös muista yrityksistä), kunhan pelaajat eivät ole edustaneet muita joukkueita kauden aikana. Otteluita voidaan siirtääkin.

 

Esimerkkijoukkue 3:
Joukkueen neljästä pelaajasta kaksi on rakennusalan yrityksestä, kaksi muuta puolestaan tekstiilialan yrityksestä. Joukkue ilmoittautuu liigaan, saa kauden alkaessa otteluohjelman ja pelaa enintään yhden ottelun viikossa. Kuhunkin otteluunsa joukkue valitsee keskuudestaan kolme pelaajaa, jotka pelaavat ja joiden nimet kirjoitetaan ottelupöytäkirjaan otteluiltana.

     

Esimerkkijoukkue 4:
Joukkue muodostuu kolmen tai useamman eri yrityksen palkatuista työntekijöistä. Tällainen ryhmä voi ilmoittautua Tampereen firmabiljardiliigaan. Samoin joukkue, jossa on kolmen tai useamman eri yrityksen yrittäjiä, voi ilmoittautua liigaan. Mukaan otetaan 24 nopeinta joukkuetta, jotka ilmoittautuvat viimeistään 15.11.2020. 10-vuotisjuhlakausi 2020-2021 käynnistyy loppusyksystä, marras-joulukuussa.

 
Ylös

Tampereen firmabiljardiliigan yhteyshenkilöt kaudella 2020-2021

Yleiset liigatiedustelut (esim. liigassa pelaaminen ja liigatoiminnan järjestäminen muilla paikkakunnilla) sekä Internet-sivustoon ja tulospäivitykseen liittyvät asiat:

Salonen Mika
Puhelin: 045 277 8527
Sähköposti: mika.salonen@firmabiljardiliiga.fi

Joukkueiden osallistumismaksuihin, niiden laskutukseen ja Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:n toimintaan yleisesti liittyvät asiat:

Karppinen Vesa
Puhelin: 040 724 7420
Sähköposti: pispalan@yrittajat.fi

 
Ylös

Tampereen firmabiljardiliigan pelipaikka kaudella 2020-2021

Ravintola Peyton Place
Teekkarikatu 17, 33720 Tampere
Puhelin: (03) 318 5855

 

 

Ajankohtaista

29.11.2020
10-vuotiskauden avausottelut siirtyvät eteenpäin koronatilanteen takia

29.11.2020
Tampereen firmabiljardiliiga 2020-2021 ja koronavirus

Viimeisimmät taulukot

Mest.sarja 29.11.2020

Loppupeliarkisto


Viimeksi keskustelua herättäneet aiheet

02.11.2020 klo 11:59
Ilmoittautuminen liigakauteen 2020-2021

06.08.2019 klo 15:49
Ilmoittautuminen liigakauteen 2019-2020

Hae keskusteluista
Suosittele kavereillesi sosiaalisessa mediassa


 

ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI