ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI  

 
Tampereen firmabiljardiliiga

 

Ilmoittautumiset firmabiljardiliigaan viimeistään 23.10.2011

Tiedotteen julkaisuajankohta: 16.10.2011
Liittyy firmabiljardiliigatoimintaan alueella: Tampere

Ylös

Täysin uudenlaista Tampereen firmabiljardiliigaa pelataan kaudella 2011-2012 Pirkanmaan Yrittäjät ry:n Tampereen kaupunginosayhdistysten jäsenyrityksistä muodostettujen joukkueiden kesken. Joukkueet, joita on enintään 24, pelaavat kolmihenkisinä, mutta kauden aikana niihin saa kuulua useampia pelaajia, mikä onkin suotavaa. Joukkueet voivat koostua eri kaupunginosayhdistysten ja yritysten yrittäjistä ja palkatuista työntekijöistä. Tervetuloa firmabiljardiliigaan!

Eri alojen yrittäjät ja yritysten työntekijät yhteen kokoava joukkueliiga tarjoaa uuden tavan verkostoitua ja lähteä mukaan yrittäjäjärjestötoimintaan. Syksystä kevääseen ajoittuvaa liigatoimintaa järjestävät Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry. ja sen jäsenyritys Resulttia Solutions. Ottelut pelataan Tampereen Hervannassa toimivassa Ravintola Peyton Placessa.

Tampereen liigassa yksi sarjataso ja enintään 24 joukkuetta

Firmabiljardiliigassa on yksi sarjataso, mestaruussarja. Joukkueita otetaan 24, joten vain nopeimmat ilmoittautujat ehtivät mukaan. Joukkuemäärästä riippuen runkosarjakausi pelataan joko yhdessä tai useammassa alkulohkossa, jotka muodostetaan arpomalla.

Pelisysteemi ja säännöt

Runkosarja jakautuu syys- ja kevätkauteen, joissa pelitahti on enintään peli per viikko. Keskiviikkoisin pelattavat runkosarjaottelut alkavat Ravintola Peyton Placessa klo 18:00. Ajankohtia voidaan joukkueiden keskinäisellä sopimuksella muuttaa. Runkosarjassa saman lohkon joukkueet kohtaavat toisensa kertaalleen. Jos alkulohkoja on useita, keväällä 2012 järjestetään Tampereen firmabiljardiliigan liigafinaalit.

Liigajoukkue voi olla Pirkanmaan Yrittäjien Tampereen kaupunginosayhdistyksiin kuuluvien yritysten yrittäjistä ja palkatuista työntekijöistä muodostettu ryhmä, jolla on yhteyshenkilö. Mikäli joukkueen pelaajat eivät täytä em. vaatimuksia, kannattaa soittaa Mika Saloselle numeroon 045 277 8527 ja tiedustella, saisiko joukkue osallistua firmabiljardiliigaan.

Joukkueessa kauden aikana pelaavien määrää ei ole rajoitettu. Yhdessä ottelussa pelaa kolme pelaajaa molemmista joukkueista. Pelaajille joukkueen vaihtaminen kesken kauden ei ole sallittua. Kukin pelaaja voi pelata vain yhdessä joukkueessa saman kauden aikana.

Samasta yrityksestä ja kaupunginosayhdistyksestä voi olla yksi tai useampi joukkue. Joukkueen nimi voidaan vapaasti muotoilla, kunhan se on hyvän maun mukainen ja joukkueella on oikeus käyttää nimeä joukkuenimenään.

Huom! Tampereen firmabiljardiliigan mestaruussarjassa pelataan 9-palloa voimassaolevilla Suomen Biljardiliitto ry:n virallisilla kilpailusäännöillä. Mukaan voi tulla, vaikka säännöt eivät olisikaan entuudestaan hallussa. Myöskään aiempaa biljardikokemusta ei vaadita.

Ilmoittautumisaikaa jatkettu 23.10.2011 saakka

Ilmoittautuminen Tampereen firmabiljardiliigaan on suoritettava viimeistään 23.10.2011 osoitteessa http://www.firmabiljardiliiga.fi/tampere/ ilmoittautuminen.shtml. Liigan järjestäjät ovat jatkaneet ilmoittautumisaikaa, jotta tieto liigan järjestämisestä tavoittaa yhä useamman yrityksen ja kirjallisen kutsun yritykseensä saaneet ehtivät ilmoittautua.

Ajalla 02.09.-09.10.2011 ilmoittautuneiden joukkueiden osallistumismaksu on 100 €. Myöhemmin ilmoittautuvien joukkueiden osallistumismaksu on suuruudeltaan 150 €. Maksu kattaa kauden pelit. Muita maksuja ei kerätä, jos ottelut pelataan liigaottelupäiviksi merkittyinä keskiviikkoina tai ns. yleisinä rästiottelupäivinä.

Ilmoittautuminen vahvistetaan ja osanotto-oikeus liigaan myönnetään vasta, jos osallistumismaksu on maksettu viimeistään 23.10.2011 Pispala-Pyynikin Yrittäjät ry:lle, joka lähettää laskun joukkueen ilmoittauduttua sarjaan.


 

Katso myös

Muut tiedotteet


Suosittele kavereillesi sosiaalisessa mediassa


 

ESITTELY | LIIGAINFO | JOUKKUEET | OTTELUOHJELMAT | SARJATAULUKOT | RANKINGLISTAT | TIEDOTTEET | FOORUMI